Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Στα προημιτελικά η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε μόνο 3 games από την Elizabeth Halbauer και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Prerov στην Τσεχία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Βαλεντίνη δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Αμερικανίδα παίκτρια, της οποίας επιβλήθηκε με 6-0, 6-3 σε 1 ώρα και 21 λεπτά παιχνιδιού.

Η 23χρονη Ελληνίδα έκανε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα και κέρδισε τα 7 πρώτα games του αγώνα, παίρνοντας σε πολύ λίγη ώρα ένα αποφασιστικό προβάδισμα νίκης. Δεν άργησε να κάνει break και στο 2ο σετ, για να “ξεφύγει” με 3-1 και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω της, ολοκληρώνοντας στα 9 games το σετ.

Αυτή ήταν η 2η νίκη για τη Γραμματικοπούλου στο χωμάτινο Zubr Cup Prerov των 25.000 δολαρίων, καθώς είχε κερδίσει και την Τσέχα Anna Siskova στον 1ο γύρο, με 6-4, 6-2.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την 21χρονη Ολλανδέζα Suzan Lamens, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της στο Prerov και κατάφερε να μπει στην 8άδα, κερδίζοντας σήμερα τη Ρουμάνα Alexandra Cadantu με 6-3, 2-6, 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected