Διάφορα

Αττική : Περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες κλείνουν πλέον από τις 12

Μετά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον Γκίκα Μαγιορκίνη το λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επανέλαβε πως κανένα μέτρο δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό αν δεν τηρείται.

Από το Σάββατο και ως τις 4 Οκτωβρίου ισχύουν νέοι περιορισμοί στα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αττική, και στις περιοχές ειδικών μέτρων για περίπτερα, μίνι- μάρκετ και κάβες.

Κλείνουν τα μεσάνυχτα

Αναλυτικά η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων λιανικού πώλησης από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις πέντε το πρωί, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορονοϊό. Από το μέτρο εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία, πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Επιπλέον επεσήμανε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις πέντε τα ξημερώματα.

Το νέο ωράριο ισχύει στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα και οι κάβες μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι νωρίς το πρωί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected