Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει στον Πλατανιά ο Γιώργος Λαζαρίδης!

Ο Πλατανιάς βρίσκεται πλέον στη διαδικασία μέσα στις επόμενες ημέρες μία ομάδα από την αρχή, έχοντας πολλές ανάγκες, προφανώς λόγω των πολλών αποχωρήσεων που έχουν υπάρξει, αλλά και της κατάστασης, που δημιούργησε το γεγονός ότι κατέβηκε δύο κατηγορίες χαμηλότερα.

Όπως αναφέρει το athlitiko, τα πρώτα ονόματα που “κλείνουν” στον Πλατανιά είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαζαρίδης και δύο πρώην παίκτες του Πανακρωτηριακού, με τους οποίους ο Γιώργος Κόλτζος συνεργάστηκε την προηγούμενη χρονιά. Ο ένας είναι ο Νίκος Κοζάκης και ο άλλος ο Άντριαν Ίμερι.

Για τον Ημαθιώτη τερματοφύλακα αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός φυσικά ότι επιστρέφει στην ομάδα με την οποία γνώρισε μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του, καθώς από την Γ’ Εθνική έφτασε ν’ αγωνίζεται μαζί της μέχρι τη Super League.

Ο προγραμματισμός στον Πλατανιά γίνεται σε συνεργασία των παραγόντων που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση και ως επί το πλείστον είναι άνθρωποι που διαχρονικά στηρίζουν το σύλλογο και τον νέο προπονητή, ο οποίος όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή είναι ο Γιώργος Κόλτζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected