Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στις αποψινές μεταδόσεις του “Barok” Coffee-Bar!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στα δύο ματς του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Super League θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα σε Βόλο και Παναιτωλικό για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις ευρωπαϊκές ρεβάνς.

Δύο παιχνίδια που “γεμίζουν” την αποψινή βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar, ένα από τα πιο προσβάσιμα στέκια (Μερκουρίου Καρακωστή 20) για να δει κάποιος την αγαπημένη του ομάδα, παρέα με το ρόφημα της αρεσκείας του!

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν το μεγαλύτερο ματς της ευρωπαϊκής του ιστορίας, δοκιμάζεται στο Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την γκέλα με τον Ατρόμητο, δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα αφού από την τρίτη αγωνιστική μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο -5 από τον Ολυμπιακό. Ο Άμπελ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας Τσόλακ και Ουαγκέ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι, που δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (25/9) λόγω προβλημάτων τραυματισμών.

Από την πλευρά του ο Βόλος γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Άρη σε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω με βάση την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά, έμεινε η ικανοποίηση αφού η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο δείχνοντας πως κάτι καλό φτιάχνεται στην Μαγνησία. Μοναδική απουσία ο ανέτοιμος Νίνης.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και θέλει μόνο τη νίκη για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Κύπρο για την ρεβάνς με την Ομόνοια. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν με τρεις νίκες (αν και ο τελικός Κυπέλλου ολοκλήρωνε την προηγούμενη χρονιά) και δείχνουν πως ξανά είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τραυματία Φορτούνη. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο μια καλή εμφάνιση και αν καταφέρει να κλέψει κάποιο βαθμό. Νοκ άουτ παραμένει ο Περέιρα, στην αποστολή για πρώτη φορά ο Αρσούρα.

Σάββατο (26/9)
18:30 Βόλος – ΠΑΟΚ
20:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected