Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ευρεία νίκη του Ηρακλή κόντρα στην Αναγέννηση Κολινδρού

Ο Ηρακλής ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 6-0 την Αναγέννηση Κολινδρού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου δεν έχε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που θέλει και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Επόμενα φιλικά τεστ για τους «κυανολεύκους» με την Αναγέννηση Πλαγιάς (1/10) στο γήπεδο του Κιλκισιακού και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο (3/10).

Στα του αγώνα, ο Μετάι άνοιξε το χορό των γκολ το 13΄, για να έρθει με δυο γκολ ο Τσίτας (48΄ 55΄) στην επανάληψη να γράψει το 3-0.

Στο 70΄ ο Εμμανουηλίδης έκανε το 4-0, δυο λεπτά μετά ήταν σειρά του Καθάριου να χριστεί σκόρερ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαμανίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κανακούδης, Χατζηπαναγής, Μετάι, Πουρτουλίδης, Παπαδημητρίου, Ιορδανίδης, Τσίτας, Μάντικας. Έπαιξαν και οι: Καρακίτσος, Φουρκιώτης, Ματθαίου, Κοβάτσης, Παπαδόπουλος Γ., Καθάριος, Σαμανίδης, Εμμανουηλίδης, Βαλσαμάς, Θεοδωρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected