Γ Εθνική / Τοπικά

Τα αιτήματα των ομάδων της Γ Εθνικής μετά τη συνάντηση στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Με μεγάλη συμμετοχή των παραγόντων των ομάδων του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση στην Αλεξάνδρεια.

Όπως αναφέρει το Pellasports, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που πραγματικά ταλανίζουν τα σωματεία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πολύ περισσότερο φέτος με τον covid-19 και την αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά η απαγόρευση παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα, ένα θέμα το οποίο όμως συμπίπτει με τις όποιες αποφάσεις παρθούν για την Super League και δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να ισχύσουν διαφορετικά μέτρα για την Γ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα υπήρξε συμφωνία και τοποθέτηση όλων των παρευρισκομένων παραγόντων για ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών από όμορους Νομούς, που σαφώς και μειώνουν τα κοστολόγια σε κάθε περίπτωση, σε όλους τους τομείς, ενώ στο βάθος του μυαλού όλων των παρευρισκομένων και μετά από συζήτηση που έγινε, είναι και η αποχή αν δεν γίνουν αποδεκτά κάποια αιτήματα των ομάδων.

Επίσης ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η μηδενική ανταποδοτικότητα προς τις ομάδες από πλευράς της ΕΠΟ, από τα έσοδα που βάζει στα ταμεία της από τον οβολό των ομάδων, είτε από ποσοστά εισιτηρίων, είτε από ποινές, είτε από διάφορα πρόστιμα, είτε από μεταγραφές κτλ, καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected