Κατηγορίες
Basket

Δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος ήταν στον αέρα εδώ και καιρό και απ’ ό,τι φαίνεται, η “βόμβα” έσκασε τελικά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του ότι “ναυάγησαν” οι διαπραγματεύσεις που έκανε τις τελευταίες μέρες με επενδυτή για την πώληση της εταιρείας και ως εκ τούτου και καθώς άλλα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν και καθώς ο Χριστοδουλόπουλος δηλώνει πως δεν διατίθεται να χρηματοδοτήσει την ομάδα, ο Πανιώνιος τίθεται εκτός Basket League! Επειδή, μάλιστα, δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε πρωτάθλημα άλλης εθνικής κατηγορίας, βάσει των κανονισμών θα πρέπει να πέσει στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑΝΑ.

Η δήλωση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου:

“Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή. Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών. Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας”.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected