Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας απέκτησε τον Νιγηριανό, Iloka Οbina

Την επιστροφή του Ιλόκα Ομπίνα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Οι νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική απέκτησαν τον 27χρονο (10/12/1993) μεσοαμυντικό από τη Νιγηρία, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από τον Ιάλυσο Ρόδου, ωστόσο με τη λήξη της σεζόν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει.

Πριν την ομάδα της Ρόδου είχε αγωνιστεί στην Eagles FC των ΗΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο 27χρόνος Νιγηριανός με αμερικανική υπηκοότητα Iloka Obinna Johnson επιστρέφει στην Αναγέννηση.

Ο Iloka, ένας εξαιρετικός και πολύτιμος παίκτης που βοήθησε πέρυσι τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας μας, επιστρέφει για να βοηθήσει και φέτος με το ταλέντο του, τις δεξιότητές του και την ταχύτητά του την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Ένας παίκτης που αποκτήθηκε από τον Ιαλυσό πέρσι και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα λασιθιώτικα γήπεδα. Φέτος είναι έτοιμος να κατακτήσει και τα γήπεδα πέρα από τα όρια του νομού μας. Ένας “εκρηκτικός” παίκτης που κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές του, έχοντας όλα τα προσόντα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄κατηγορίας.

Ο Οbina είναι γεννημένος το 1993 στη Νιγηρία, έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες υψηλών απαιτήσεων στην Αμερική, όπως η Eagles F.C της Αμερικής.

Eίμαστε σίγουροι ότι και φέτος ο Οbi θα εκπληρώσει τις προσδοκίες της ομάδας μας , που τον εμπιστεύτηκε. Οι μεταγραφικές κινήσεις της Αναγέννησης κλείνουν με τον Obi Iloka, ένα από τα δυνατά χαρτιά των Λιονταριών.”

⚽ Επιστρέφει ένας από τους πρωτεργάτες της περσινής ανόδου.⚽ OBI welcome Home! http://anagennisierapetras.gr/component/k2/i-megali-epistrofi-toy-iloka

Gepostet von Anagennisi Ierapetras am Montag, 28. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected