Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super απολαβές στο Κατάρ για τον Γιάννη Φετφατζίδη!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι οριστικά παίκτης της Αλ Χορ καθώς ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Άρης θα καρπωθεί 1.1 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε συμφωνία από την περασμένη εβδομάδα, απέμενε απλά η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών. Σήμερα (29/9) η Αλ Κορ υπέγραψε τα συμφωνητικά αγοράς των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη και σε συνδυασμό με το ότι ο διεθνής επιθετικός ούτως ή άλλως έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ολοκληρώθηκε το deal. Πλέον ο παίκτης θα μεταβεί άμεσα στην ομάδα του Κατάρ για να παρουσιαστεί επισήμως και φυσικά να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του παίκτη με την Αλ Κορ προβλέπεται το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά περιλαμβάνει και μπόνους τα οποία, εφόσον ο Φετφατζίδης τα πετύχει, οι απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 5.000.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Άρης θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξεως των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ και το βασικό αντικείμενο συζήτησης στις τελευταίες ημέρες ήταν ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected