Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δέχτηκε μεγάλη πρόταση για τον Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ομάδα του Κατάρ για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μπαίνοντας σε ένα ακόμα μεγάλο ζήτημα.

Ο 33χρονος επιθετικός έχει κάνει πράγματα και θαύματα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Παράλληλα έχει κάνει μεγάλο όνομα στην Αραβία, παίζοντας με της Αλ Χιλάλ και την Αλ Ντουχάιλ.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν δέχεται προτάσεις για τον Ελ Αραμπί. Και σε πρώτη φάση την έχει απορρίψει. Οι Πειραιώτες ούτε να ακούν δεν θέλουν, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μαροκινού μπόμπερ. Είναι μια από τις μεγάλες κολώνες της ομάδας και στην παρούσα φάση είναι δύσκολη και η αντικατάσταση του.

Το θέμα είναι και τι θέλει ο Ελ Αραμπί. Ο οποίος γύρισε στην Ευρώπη και με λιγότερα χρήματα, για να ζήσει ξανά τον μεγάλο ανταγωνισμό. Παράλληλα έχει μπροστά του τους ομίλους του Champions League, που προσφέρουν και μεγαλύτερη λάμψη. Κάτι που θα τον βοηθήσει να πάρει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο, ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται.

Μπορεί να το προσφέρει ο Ολυμπιακός, αυτό, μπορεί και κάποια άλλη ομάδα από την Ευρώπη, όπου είναι προτεραιότητα του να μείνει. Τι σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να τον κρατήσουν. Το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Και από τον Ιανουάριο μπορεί να συζητάει και να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του.

Στην παρούσα φάση πάντως ο Ελ Αραμπί σκέφτεται να μείνει και το ίδιο θέλει και ο Ολυμπιακός.

Αλλά μέχρι την Δευτέρα που λήγει η μεταγραφική περίοδος, κανείς δεν είναι σίγουρος…

error: Protected