Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάνει το deal με Mario Martinez ο Πλατανιάς!

Μία-μία γίνονται γνωστές οι μεταγραφές του Πλατανιά. Τελειωμένη μπορεί να θεωρείται κι αυτή του Μάριο Μαρτίνεθ ο οποίος επιστρέφει στο αγωνιστικό μέτωπο.

Όπως αναφέρει το Athlitiko, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο ζει στα Χανιά και έτσι δέχτηκε την κρούση του Πλατανιά προκειμένου να τον ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 35χρονος σήμερα Μάριο είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλη εμπειρία και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στον Πλατανιά τη νέα περίοδο.

Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε, ήταν στο δεύτερο εξάμηνο της περασμένης περιόδου, η Σπάρτη, στη Γ’ Εθνική. Στο πρώτο ήταν στο ρόστερ των Χανίων έχοντας μία συμμετοχή 20 λεπτών στο ματς με την Κέρκυρα, εκτός έδρας.

Ο Μάριο, όπως και οι υπόλοιπες μεταγραφές του Πλατανιά, θ’ ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεδομένο είναι πως βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση που διεξήχθη την Τετάρτη στο Μάλεμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπατζίκο, την απόκτηση του οποίου από τον Πλατανιά ήδη έχουμε αναφέρει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected