Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Κράτησε Ανδρούτσο ο Ιάλυσος, πήρε Αμαραντίδη και Κουτσούμπελα

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο Ιάλυσος Ρόδου.

Οι νησιώτες απέκτησαν τον 21χρονο (24/01/1999) μεσοεπιθετικό Γιώργο Αμαραντίδη (φωτ), ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Ατσαλένιου (πριν σε Ηρόδοτο, Πλατανιά) αλλά και του 20χρονου (07/05/2000) ακραίου αμυντικού Γιάννη Κουτσούμπελα, που έπαιξε πέρσι στον ΠΑΣ Πρέβεζα και πριν σε Αιγάλεω, Αήττητο Σπάτων και ΑΟ Ζευγολατιού.

Παράλληλα, οι “τοξοβόλοι” ανακοίνωσαν την παραμονή του Αποστόλη Ανδρούτσου, που ανακοινώθηκε μεν στις αρχές του μήνα από τη Θύελλα Πατρών, ωστόσο θα συνεχίσει να φορά τα γάντια της νησιωτικής ομάδας.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αποστόλη Ανδρούτσο, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας και στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Γιώργο Αμαραντίδη και Γιάννη Κουτσούμπελα.

Ο Γιώργος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Πλατανιά, του Ηρόδοτου και του Ατσαλένιου.

Ο Γιάννης είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Α.Ο. Ζευγολατιού, του Αήττητου Σπάτων, του Αιγάλεω και της Πρέβεζας.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected