Διάφορα - Συνεργάτες

Η ευρωπαϊκή βραδιά της ΑΕΚ έχει θέση απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Την είσοδο της στους ομίλους του Europa League, διεκδικεί απόψε (21:45) η ΑΕΚ, κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σε νοκ άουτ παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι που προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, ένα ακόμη ματς που αναμένεται να προσελκύσει τους φίλους του ποδοσφαίρου σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας!

Το πρώτο εμπόδιο το ξεπέρασε. Η ΑΕΚ με 1-0 πέρασε από την Ελβετία και πλέον είναι έτοιμη να υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Βόλφσμπουργκ σε νοκ – άουτ αγώνα με έπαθλο την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (2 στο πρωτάθλημα, 1 στο Europa League). Εχει την ψυχολογία με το μέρος της, ειδικά μετά την πειστική εμφάνιση που πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λαμία (3-0).

Από την άλλη οι «Λύκοι» ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στην πρωτεύουσα, έχοντας αφήσει πίσω τους δύο στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα. Μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας τόσο με την Λεβερκούζεν όσο και με την Φράιμπουργκ την περασμένη Κυριακή. Για να φτάσει εδώ, επικράτησε της Ντέσνα με 2-0.

Οι δύο ομάδες κοντράρουν τις δυνάμεις τους στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να πάρουν το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Europa League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected