Κατηγορίες
BET

Με το 2.12 στο «ΟΑΚΑ» και το combo της Τότεναμ

Γεμάτο από επιλογές το πρόγραμμα της Πέμπτης (01/10), με τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ, που υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» τη Βόλφσμπουργκ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους. Στο άλλο ενδιαφέρον ζευγάρι της βραδιάς, η Τότεναμ φιλοξενεί στο Λονδίνο την εξαιρετικά φορμαρισμένη Μακάμπι Χάιφα. Επίσης σήμερα ξεκινάει και η Ευρωλίγκα, δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικα euroleague.

ΑΕΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:45)

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη σεζόν, μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες υποχρεώσεις για όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 3-0 κόντρα στη Λαμία, πραγματοποιώντας το 2/2 στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Την περασμένη Πέμπτη (24/09) νίκησε 1-0 στην Ελβετία τη Σεντ Γκάλεν, με το καθοριστικό γκολ του Ολιβέιρα στο 72ο λεπτό να δίνει την πρόκριση για τα πλέι οφ στο Γιουρόπα Λιγκ. Όλες οι φετινές αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων», ολοκληρώθηκαν με No Goal. Ο τεχνικός Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπακάκη (μπακ), Λάτσι (στόπερ) και Σιμάνσκι (μέσος). Διαθέσιμοι οι Λόπες (αμυντικός) και Ολιβέιρα (επιθετικός).

Η Βόλφσμπουργκ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Φράιμπουργκ. Δεύτερη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα Γερμανίας. Νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν για το σύνολο του Όλιβερ Γκλάζνερ, αναμφίβολα χρειάζεται άμεσα να βελτιωθεί και ειδικά στο τελείωμα των φάσεων. Την περασμένη εβδομάδα (24/09), νίκησε 2-0 εντός έδρας την Ντέσνα από την Ουκρανία και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετράει τρία διαδοχικά Under 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Καστέελς (βασικός τερματοφύλακας), Πόνγκρατσιτς, Γουίλιαμ, Μ’Μπαπού (αμυντικοί) και Ζοάο Βίκτορ (εξτρέμ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Βόλφσμπουργκ διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο, αλλά το νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν κάνει το διπλό αποτρεπτικό. Η ΑΕΚ θα παίξει κλειστά και θα ρισκάρει ελάχιστα, περιμένουμε η πρόκριση να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, με απόδοση 2.12 στο Stoiximan.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (22:00)

Την Τρίτη (29/09) η Τότεναμ επικράτησε της Τσέλσι στα πέναλτι, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Παρατάχθηκε με αλλαγές, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 19ο λεπτό και ισοφάρισε με τον Λαμέλα στο 83′. Πιο ψύχραιμη στα διαδικασία από τα 11 βήματα, θα λέγαμε πως έκανε υπέρβαση καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε τονίσει, πως ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι προτεραιότητα. Στο πρωτάθλημα έφερε ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Νιούκαστλ, δεχόμενη την ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στο Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε 3-1 στην Αλβανία τη Σκεντίγια και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπέιλ και Σον (επιθετικοί).

Η Μακάμπι Χάιφα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 στη Ρωσία απέναντι στη Ροστόφ, προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ μετά από δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες. Στην πρεμιέρα νίκησε Χαποέλ Χαντέρα με σκορ 2-1, στη συνέχεια ακολούθησε το εντός έδρας τρίποντο 3-1 επί της Χάποελ Μπερ Σεβά. Μετράει πέντε διαδοχικές νίκες, όλες συνδυάστηκαν με Goal/Goal+Over 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζεται ο Γουάλντσχατ (επιθετικός), που βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: H Τότεναμ έχει δώσει συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδι, το σημερινό είναι το τρίτο μέσα σε διάστημα 96 ωρών. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μακάμπι Χάιφα, παίζει επιθετικά και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι υπερέχουν σε ποιότητα και εμπειρία, αναμένεται να πάρουν το ζητούμενο. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.67 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected