Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ο Απόλλων Λάρισας

Συνεχίζει τη συγκρότηση του ρόστερ ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει της έναρξης της σεζόν στη Super League 2.

Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου (27/01/1997) μεσοεπιθετικού, Γιάννη Μπαλογιάννη που έπαιξε πέρσι στη Γ Εθνική με τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης και παλαιότερα σε Τηλυκράτη, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟ Βελισσαρίου, Δωτιέα Αγιάς, ΑΕΛ, ενώ την ίδια ώρα παραμένει στην ομάδα ο 23χρονος (19/02/1997) μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Τασιούλης που εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018 μετά την παρουσία του σε Ολυμπιακό, ΠΑΕ Χανιά και Τύρναβο.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Γιάννη Μπαλογιάννη.

Ο 23χρονος (27/01/1997) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, έπαιξε στην συνέχεια στον Τοξότη Λάρισας, και τη σεζόν 2014-15 αποκτήθηκε από την Α.Ε.Λ. όπου έγινε επαγγελματίας.

Στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-’16 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Βελισσαρίου.

Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, όπου κατέγραψε 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Το 2017 έως τον Γενάρη του 2019 αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας και κατόπιν από τότε έως μέχρι πρότινος αποτέλεσε στέλεχος του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Η “κυανόλευκη” ΠΑΕ καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένεια της, του εύχεται να είναι υγιής και να μας δικαιώσει όλους, για την επιλογή μας, στο πρόσωπο του.”

APOLLON LARISSA FC 1930ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Γιάννη…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Freitag, 2. Oktober 2020

“Ο Δημήτρης Τασιούλης συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του, με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί, με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ-19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League.

Από το 2018-19 ανήκει στο δυναμικό της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, όπου ανανεώνοντας σήμερα την συνεργασία μαζί του, θα είναι και φέτος κοντά μας.

Του ευχόμαστε να είναι γερός και να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που θα κάνουμε στο πρωτάθλημα της Super League 2.”

APOLLON LARISSA FC 1930ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟ Δημήτρης Τασιούλης συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του, με την ΠΑΕ Απόλλων…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Freitag, 2. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected