Κατηγορίες
Football League

ΑΣ Ρόδου : “Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Lucero”

Δεν θα αγωνιστεί τελικά στον ΑΣ Ρόδου ο Κριστιάν Λουσέρο.

Ο 33χρονος Αργεντίνος επιθετικός ταξίδεψε στο νησί, αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Ευκλή Σορωνής, ωστόσο οι άνθρωποι της Ρόδου ζήτησαν να αγωνιστεί και στο επόμενο φιλικό, πριν υπογράψει οριστικά.

Ο ίδιος δεν δέχτηκε και έτσι δεν προχώρησε η συμφωνία μαζί του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την περίπτωση Lucero :

“Για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή LUCERO:

1. Ο ενδιαφερόμενος μάνατζερ πράγματι μετά από δικές μας προσπάθειες και προσύμφωνα κατάφερε να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, αφού όπως είχαμε διαπιστώσει είχε μεταβεί στην Κύπρο με παρατυπίες.

2. Πληρώσαμε για την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 εισιτήρια για να έρθει ο ποδοσφαιριστής από Κύπρο στη Ρόδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να πετάξει λόγω προβλημάτων στο διαβατήριο του. Τελικά κατάφερε να έρθει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

3. Τον παίκτη δοκίμασε ο προπονητής μας σε φιλικό αγώνα την Πέμπτη με τον Ευκλή Σορωνής.

Λόγω των χαμηλών προσδοκιών, ζητήσαμε από τον μάνατζερ του, να τον εξετάσει το προπονητικό team και στην προπόνηση της Παρασκευής. Αρνήθηκε και είπαμε πως δεν θα προχωρήσουμε στην ένταξη του ποδοσφαιριστή στη δύναμη της ομάδας μας.

4. Από κει και πέρα άρχισε η γνωστή μέθοδος που ακολουθεί δυο χρόνια τώρα άλλη ομάδα για να κερδίσει κάτι. Δεν θα την ακολουθήσουμε. Αλλωστε στην μεγάλη ομάδα του νησιού περισσεύουν οι ποδοσφαιριστές κι αν θέλει μπορούμε να φέρουμε και …άλλους για να εμφανισθεί καλύτερα. Θεωρούμε πως αυτά είναι για τις μικρές ομάδες που βλέπουν τις μεγάλες προς τα πάνω και εμφανίζουν διάφορα σύνδρομα!

Κλείνοντας, ευχόμαστε και πάλι στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια… Τελεία και παύλα.”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓια την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή…

Gepostet von RODOS FOOTBALL CLUB am Freitag, 2. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected