Κατηγορίες
Διάφορα

Δραματικές στιγμές για νεαρή γυναίκα με πρόβλημα στην καρδιά της. Άμεση η επέμβαση των αστυνομικών που την πήραν στα χέρια! (vid)

Αστυνομικοί άνοιγαν δρόμο στο ταξί και για να μην χαθεί χρόνο την πήραν στα χέρια για να την βάλουν σε φορείο του «Αττικόν».

Ενδεχομένως να αποδείχθηκε και σωτήρια η επέμβαση των αστυνομικών για μία νεαρή κοπέλα που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της…

Το περιστατικό που έγινε την Πέμπτη, έφερε στην δημοσιότητα ο Οργανωτικός Γραμματέας στην Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, Χρήστος Μπαλάσκας με ανάρτησή του στο Facebook…

Σε αυτό εξιστόρισε τι έγινε, γράφοντας: «Το Β 7-1 της Γ αλλαγής της άμεσης δράσης ενώ περιπολούσε στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, διαπίστωσε ότι ένα ταξί κινούταν με ελιγμούς ανάμεσα απο τα υπόλοιπα οχήματα. Τότε ο ταξιτζής ζήτησε απεγνωσμένα την βοήθεια του περιπολικού διότι απο τις δύο νεαρές κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο ταξί, η μία εκδήλωσε πιθανόν καρδιακό επεισόδιο και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως ο αρχιφύλακας οδηγός με τον συνεργάτη του ενημέρωσαν το κέντρο ζητώντας ενίσχυση απο τη ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της νεαρής κοπέλας είχε αρχίσει. Μετά απο λίγο εμφανίστηκε η Δ 503-1 ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μαζί με τον Δ 500 Α-2 και ανοίγοντας το δρόμο το περιπολικό μαζί με το ταξί σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν στο Αττικό νοσοκομείο. Οι συνάδελφοι αμεσοδρασίτες όταν είδαν ότι δεν είχαν προλάβει οι νοσοκόμοι να υποδεχτούν την ασθενή, την πήραν στα χέρια εξαντλώντας κάθε περιθώριο για καθυστέρηση.

Αυτό πιθανόν και να την έσωσε μαζί με τις ενέργειες του περιπολικού. Για άλλη μία φορά η άμεση δράση υπερέβαλε εαυτόν και σώθηκε μία ακόμη ζωή. Συγχαρητήρια στον αρχιφύλακα και τον συνοδό του, καθώς και στους δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. Πάντα στίς επάλξεις. Συνεργασία εκφωνητή, περιπολικού και δικυκλιστών. Αυτή είναι η άμεση δράση. Η αγωνία στη φωνή του συναδέλφου τα λέει όλα».

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

1/10/2020. Το Β 7-1 της Γ αλλαγής της άμεσης δράσης ενώ περιπολούσε στην περιοχή των Αγ. Αναργύρων, διαπίστωσε ότι ένα…

Gepostet von Χρήστος Μπαλάσκας am Freitag, 2. Oktober 2020