Κατηγορίες
Αθλήματα

Πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Ζαφειράκη ο Φίλιππος Βέροιας! (photos)

Πατώντας γκάζι στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπου κατάφερε να διατηρήσει “ανέπαφη” την εστία του και να βρει τις λύσεις στην επίθεση, ο Φίλιππος Βέροιας έκαμψε την αντίσταση του σκληροτράχειλου Ζαφειράκη Νάουσας και να κατακτήσει την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι Ναουσιώτες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φαίακα Κέρκυρας, θα πρέπει να περιμένουν και άλλο για να σπάσουν το… ρόδι.

Το παιχνίδι ήταν “ντέρμπι” καθ’ όλη τη διάρκειά του, με καμιά από τις δυο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Τη διαφορά στην επίθεση για τους γηπεδούχους έκανε ο Κωστακίδης (11 τέρματα), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Θεοδωρόπουλος (9 τέρματα) και Τσάτσας (6 τέρματα).

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 5-6, 7-10, 12-11, 13-11, 16-15 (ημίχρονο), 18-16, 19-18, 22-20, 23-23, 27-23

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 11, Φιλόσογλου Β. 3, Μπαλτατζής 1, Φιλόσογλου Κ., Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 1, Κουκουτσίδης 5, Τριανταφυλλίδης 2, Στανκίδης, Ρίζος, Καραγιοβάνης, Πετρομελίδης, Κακαφίκας, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης 4

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κότσιφας, Μαυροδουλάκης 2, Ρότζιος 2, Θεοδωρόπουλος 9, Πίτος, Τσαγκεράς, Διδασκάλου, Τσάτσας 6, Μάτοβιτς 4, Τζουβάρας, Κρέξης, Μπουμπουλέντρας, Βλάχος, Πετρίδης, Χατζηγεωργίου, Πινακούδης

Διαιτητές: Λινάρδος-Νικολαΐδης, Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: 3/4, 3/3

Β. Παρατηρήσεις διαιτητών

Στο 59:13 λεπτό του αγώνα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο αθλητής της Β’ ομάδας “ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ”, Μίλος Μάτοβιτς, με αριθμό φανέλας “4”, διότι εκτός φάσης, έσπρωξε βίαια αντίπαλο αθλητή, τραυματίζοντάς τον και λόγω του ότι η ενέργειά του αυτή κρίνεται βάση του άρθρου 8/6 του κανονισμού παιχνιδιού ως προμελετημένη-κακόβουλη ενέργεια και ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ακολούθως για όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα του επιδείχθηκε και η μπλε κάρτα. Κρατήθηκε το δελτίου του αθλητή.

δείτε φωτογραφίες στο greekhandball

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected