Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς να φορτσάρει η Ρεάλ, “πάτησε” κορυφή (vid)

Με γκολ του Βινίσιους στο πρώτο ημίχρονο και του Μπενζεμά στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Λεβάντε και πραγματοποίησε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη στη La Liga.

Η «Βασίλισσα» ξεκίνησε καλύτερα το ματς, χάνοντας μερικές σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπενζεμά και τον Ασένσιο. Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κύλησε εντελώς αθόρυβα, με τις δύο ομάδες να περιμένουν η μία την άλλη, προσέχοντας τα μετόπισθεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυναμικά, καθώς τόσο η Λεβάντε όσο και η Ρεάλ άρχισαν να πιέζουν περισσότερο. Οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα, με τον Κουρτουά μάλιστα να πραγματοποιεί δύο πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Από την άλλη ο Φερνάντες ήταν επίσης σε καλή κατάσταση, ωστόσο ο Μπενζεμά σκόραρε το 2ο γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις, γράφοντας το τελικό 0-2, με την Ρεάλ να φτάνει τους 10 βαθμούς και την κορυφή στη La Liga.

Συνθέσεις

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ποστίγο, Κλερκ, Βέζο, Καμπάνια, Βούκσεβιτς (55′ Φρούτος), Μοράλες (68′ Γκομεθ), Μάλσα (73′ Ραντόγια), Μπάρντι, Μαρτί (55′ Μελέρο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Μόντριτς (89′ Ισκο), Καζεμίρο, Βαλβέρδε (89′ Οντεγκααρντ), Βινίσιους (69′ Λούκας Βάθκεθ), Ασένσιο (69′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

δείτε στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected