Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφτασε στο γήπεδο η Γιουβέντους, παίρνει το ματς με τη Νάπολι στα χαρτιά (vid)

Η παρωδία ολοκληρώνεται στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει το ματς στα χαρτιά, αφού η Νάπολι δεν ταξίδεψε ποτέ.

Την πιο άνετη, αλλά και ταυτόχρονα «μαύρη» νίκη στην ιστορία της θα σημειώσει η Γιουβέντους, η οποία παίρνει στα χαρτιά το ματς με τη Νάπολι με 3-0, επειδή οι Παρτενοπέι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Τορίνο, εξαιτίας της απαγόρευσης από τις υγειονομικές αρχές της πόλης, ύστερα από τα δύο κρούσματα covid-19.

Η Γιούβε, όπως είχε προαναγγείλει, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και το έκανε με τους Στσέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπετανκούρ, Αρτούρ, Κουλουσέφσκι, Ράμσεϊ, Κουαδράδο, Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για την ακρίβεια, ο Μπονούτσι εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και, λόγω και της καταρρακτώδους βροχής, επέστρεψε στα αποδυτήρια. «Χρειάζεται διαφάνεια. Υπάρχουν πρωτόκολλα που είναι πολύ ξεκάθαρα για καταστάσεις σαν και αυτή, η κατάσταση είχε προβλεφθεί, ότι μπορεί να προκύψουν ένα ή δύο κρούσματα κορονοϊού στην αποστολή. Σε μια τέτοια περίπτωση, πάμε στο πρωτόκολλο. Η Γιουβέντους σέβεται τους κανονισμούς» υποστήριξε ο πρόεδρος της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected