Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πάρτι της Τότεναμ στο Μάντσεστερ, “έριξε” έξι στο…φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)

«Μαγική» Τότεναμ διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -με ανατροπή- στην 4η αγωνιστική της Premier League-Mε 10 παίκτες αγωνίστηκαν από το 28′ οι «κόκκινοι διάβολοι».

Τότεναμ… όνειρο εμφανίστηκε στο «Old Trafford », η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2′, με πέναλτι του Φερνάντες, «γύρισε» το σκορ στο μέσα σε πέντε λεπτα, με τους Ντομπελέ (4′) και το πρώτο προσωπικό τέρμα του Σον (7′), πριν ακολουθήσει το… πάρτι!

Ο Κέιν με το πρώτο δικό του (31′) και ο Νοτιοκορεάτης άσος με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση (37′) σημείωσαν το 3-1 και το 4-1 αντίστοιχα, για το σκορ ημιχρόνου.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που δέχτηκε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, μέσα στην έδρα της!

Στο δεύτερο μέρος η… βροχή των γκολ από την Τότεναμ συνεχίστηκε, με το 5-1 να έρχεται από τον Οριέ, με το 6-1 να έρχεται με το δεύτερο τέρμα του Κέιν, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (79′).

Να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο στη «συντριβή» της Γιουνάιτεντ έπαιξε και η αποβολή του Μαρσιάλ στο 28′, που πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Λαμέλα.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Μπαϊγί, Μαγκουάιρ, Σο, Πογμπά, Μάτιτς (46′ Φρεντ), Γκρίνγουντ (67′ Φαν ντε Μπέεκ), Φερνάντες (46′ Μακ Τόμινεϊ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Τότεναμ: Γιορίς, Ρεγκιλόν, Ντάιερ, Σάντσες, Οαρό, Ντομπελέ (70′ Άλι), Χόιμπεργκ, Σισοκό, Σον (73′ Ντέιβις), Λαμέλα (46′ Λούκας), Κέιν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected