Κατηγορίες
Super League 1

Πρώτη απώλεια για τον Ολυμπιακό, πήρε την ισοπαλία ο ΠΑΣ

“Στάση” Ιωάννινα για τον Ολυμπιακό, που δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ακυρώθηκε γκολ με VAR στο 90′ για τους φιλοξενούμενους, δοκάρι ο ΠΑΣ στο 71′.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Παμλίδη να νικά με σουτ μέσα από την περιοχή τον Τζολάκη, κάνοντας το 1-0 για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Πάντως στο 51ο λεπτό οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος με καταπληκτική σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 71ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Κριεζμάν, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Χασάν αλλά το γκολ των ερυθρόλευκων ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον Ολυμπιακό καθώς μόλις στο 5′ και προτού καν προλάβουν οι Ερυθρόλευκοι να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, άνοιξε το σκορ. Ο Σιόντης πάσαρε κάθετα στον Καρτάλη, ο οποίος βρήκε τον Παμλίδη. Κι ο επιθετικός του ΠΑΣ γύρισε το κορμί του, έστρεψε το σώμα προς την εστία και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζολάκη πετυχαίνοντας το 1-0.

Ο ΠΑΣ όχι μόνο πήρε το προβάδισμα αλλά διατήρησε και τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του ημιχρόνου καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Η εικόνα του αγώνα ωστόσο άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς οι πρωταθλητές βελτιώθηκαν σημαντικά. Και μόλις έξι λεπτά μετά τη σέντρα βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκτέλεσε με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Φορτούνη.

Οι παίκτες του Μαρτίνς έφτασαν κοντά στο 1-2 και την ανατροπή σε τουλάχιστον πέντε καθαρές περιπτώσεις, όμως ο ΠΑΣ άντεξε. Παράλληλα, έχασε και αυτός κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες, όπως στο δοκάρι του Κρίζμαν μετά την επέμβαση του Τζολάκη. Το ματς προς το φινάλε του έγινε… ροντέο, με τη μπάλα πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ της νίκης. Τελικά αυτό δεν ήρθε ποτέ, αφού παρότι ο Ολυμπιακός είδε τη μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου από κεφαλιά του Χασάν, το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86′ Λιάσος), Καρτάλης (73′ Ντομίνγκες), Κάστρο, Νάουμετς (57′ Λέο), Παμλίδης (86′ Λώλης), Κρίζμαν.

Oλυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (69′ Χασάν), Αραμπί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected