Κατηγορίες
Football League - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Αντίστροφη μέτρηση για το ΜΟΝΑΔΙΚΟ LIVE του sportsup.gr σε 80 ματς απ όλη την Ελλάδα. Τα προτερήματα της προβολής των επιχειρήσεων

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη της φετινής Γ Εθνικής, που περνά βέβαια από…χίλια κύματα (ένεκα του covid-19 και των οικονομικών επιπτώσεων), ωστόσο η απόφαση της ΕΠΟ είναι να γίνει η σέντρα την ερχόμενη Κυριακή 11/10.

Για ακόμη μία χρονιά, η 6η κατά σειρά, το sportsup.gr θα βρίσκεται στις επάλξεις για την κάλυψη των αγώνων της μεγαλύτερης (σε πληθώρα ομάδων) κατηγορίας, που περιλαμβάνει 137 συλλόγους από τον Έβρο μέχρι και τη Ρόδο, μαζί με την παρουσία των Ηρακλή, Πανιωνίου, Πλατανιά και Κέρκυρας!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως μπορεί μια ιστοσελίδα που δεν έχει το ειδικό βάρος των ευρέως γνωστών, πόσω μάλλον μιας στοιχηματικής εταιρίας (με τις τεράστιες τεχνικά δυνατότητες) να μεταφέρει ΖΩΝΤΑΝΑ την εξέλιξη τόσων αγώνων και μάλιστα παραθέτοντας και τους σκόρερς!

Εμείς απαντάμε πάντα με μία λέξη : ΜΕΡΑΚΙ!

Γιατί χωρίς αυτό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, όπως επίσης και με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση των συνεργατών απ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγάπησαν από την πρώτη στιγμή αυτή τη διαδικασία και μας βοηθούν, όντας τα “μάτια” μας σε όλα τα γήπεδα της κατηγορίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο LIVE θα προστεθούν με την έναρξη τους και η Super League 2 όσο και η Football League, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο τη γκάμα επιλογών για τους αναγνώστες.

Τα προτερήματα των επιχειρήσεων που θα προβληθούν μέσα από το LIVE

Το sportsup.gr δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα να προβληθούν μέσα από τη ζωντανή κάλυψη των αγώνων, που για περίπου δύο ώρες δέχεται πάνω από 20.000 clicks!

Εσείς δεν έχετε παρά να καλεσετε στο 6949 487631 ή να αποστείλετε mail ενδιαφέροντος στο sportsupgr@hotmail.com, όπου οι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν για το πως θα προβληθείτε μέσα από τη διαδικασία που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 11/10.

Να ευχηθούμε καλή δύναμη και πολλή υπομονή σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος, σε μια από τις πιο δύσκολες συγκυρίες παγκοσμίως

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected