Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Muamer Tankovic

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ για τα επόμενα 4 χρόνια!

Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στο Περιστέρι και η αποδέσμευση του Μπράιτ Ενομπακάρε, ανάγκασαν την ΑΕΚ χθες, τελευταία ημέρα των μεταγραφών να τρέξει για την απόκτηση ακραίου επιθετικού. Όπως αναφέρει το Sportime, αυτό αποφασίστηκε το πρωί και απόψε σχεδόν έχει τελειώσει η απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ενός ποδοσφαιριστή μεταγραφικού πόθου της ομάδας από πέρυσι, με τον Ιλια Ιβιτς να προσπαθεί να τον αποκτήσει από το 2019, αλλά έγινε τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς ανανέωσε πριν λίγους μήνες με την Χάμαρμπι, ωστόσο, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που τον αφήνει ελεύθερο να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί ο ίδιος. Ετσι, η ΑΕΚ έδωσε μάχη με τον χρόνο και έκλεισε την μεταγραφή του ως το βράδυ. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς που φεύγει ελεύθερος από την σουηδική ομάδα για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Και μάλιστα με 4ετές συμβόλαιο. Στο νέο πρωτάθλημα στην Σουηδία ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, μετρά σε 19 παιχνίδια 11 γκολ.

Ο μάνατζέρ του μιλώντας στην ιστοσελίδα «aftonbladet», τόνισε πως είναι «ανοικτό» το μέλλον του Τάνκοβιτς, δείχνοντας με αυτόν τρόπο ότι το μέλλον του ίσως είναι… κιτρινόμαυρο». «Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί για τον Μουαμέρ», είπε συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσει το deal.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected