Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ στις επιμορφώσεις με το ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης, οργανώνουν και υλοποιούν επιμορφωτικά προγράμματα που στηρίζονται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με έναρξη τμημάτων στις 5 Οκτωβρίου 2020.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παράταση Εγγραφών έως 15 Οκτωβρίου

 

Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Επίσης, το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτηθεί σε προκηρύξεις δημόσιου τομέα σύμφωνα με τα κριτήρια της εκάστοτε προκήρυξης. Με βάση την τρέχουσα νομοθεσία, η ετήσια επιμόρφωση δίνει 2 μόρια σε εκπαιδευτικούς α’βάθμιας & β’βάθμιας αλλά και 0,5 (μισή) μονάδα σε κρίση & αξιολόγηση διευθυντών, υποδιευθυντών.

Δηλώστε συμμετοχή

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Το σεμινάριο αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων. Επίσης, το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτηθεί σε προκηρύξεις δημόσιου τομέα σύμφωνα με τα κριτήρια της εκάστοτε προκήρυξης. Με βάση την τρέχουσα νομοθεσία, η ετήσια επιμόρφωση δίνει 2 μόρια σε εκπαιδευτικούς α’βάθμιας & β’βάθμιας αλλά και 0,5 (μισή) μονάδα σε κρίση & αξιολόγηση διευθυντών, υποδιευθυντών.

Δηλώστε συμμετοχή

Σχολική Ψυχολογία

Κύριος εκπαιδευτικός σκοπός του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της σχολικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο. Επίσης, το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτηθεί σε προκηρύξεις δημόσιου τομέα σύμφωνα με τα κριτήρια της εκάστοτε προκήρυξης. Με βάση την τρέχουσα νομοθεσία, η ετήσια επιμόρφωση δίνει 2 μόρια σε εκπαιδευτικούς α’βάθμιας & β’βάθμιας αλλά και 0,5 (μισή) μονάδα σε κρίση & αξιολόγηση διευθυντών, υποδιευθυντών κ.α.

Δηλώστε συμμετοχή

Θετική Ψυχολογία

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους. Επίσης, το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτηθεί σε προκηρύξεις δημόσιου τομέα σύμφωνα με τα κριτήρια της εκάστοτε προκήρυξης. Με βάση την τρέχουσα νομοθεσία, η ετήσια επιμόρφωση δίνει 2 μόρια σε εκπαιδευτικούς α’βάθμιας & β’βάθμιας αλλά και 0,5 (μισή) μονάδα σε κρίση & αξιολόγηση διευθυντών, υποδιευθυντών.

Δηλώστε συμμετοχή

Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Το σεμινάριο προσδίδει μοριοδότηση σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή

Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη

Eκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι η παροχή εισαγωγικών γνώσεων για την Εγκληματολογία και το τετράγωνο του εγκλήματος: έγκλημα, δράστης, κρατικοί φορείς, θύμα, και για τα θεμέλια που στηρίζεται η εγκληματολογία. Χάρις στη δημόσια ιδιότητα του φορέα του ΚεΔιβιΜ, η απόκτηση της βεβαίωσης δύναται να μοριοδοτηθεί ανάλογα με την εκάστοτε προκήρυξη (προσλήψεις ΑΣΕΠ, κρίσεις & αξιολογήσεις προϊσταμένων κ.α.) κ.α.

Δηλώστε συμμετοχή

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις τους ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας. Η ένταξη στο μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ δίνει επιπλέον μόρια κατά τη διεκδίκηση μίας θέσης σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΔΙΕΚ).

Δηλώστε συμμετοχή

www.easy-education.com

ΤΗΛ : 210 300 9703

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected