Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα Λάρισας οι Καλούσης και Λουκάς

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Απόλλωνα Λάρισας, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί ξανά στη Super League 2.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου (14/01/1998) Λαρισαίου αμυντικού, Χρήστου Καλούση που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΣ Σπάρτη (πριν σε ΑΕΛ U20) αλλά και του 21χρονου (22/09/1999) μεσοαμυντικού, Θοδωρή Λουκά που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίοι έπαιξε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΓΣ Αλμυρού και ΑΣ Μετέωρα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού Χρήστου Καλούση.

Ο Χρήστος ξεκίνησε από την Α.Ε.Λ. όπου την διετία 2016-18 αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κ-20 ενώ τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι πρότινος, ανήκε στο δυναμικό της Σπάρτης.

Ο Χρήστος που είναι γεννημένος στις 14/01/1998 έρχεται στην οικογένεια μας και φυσικά του ευχόμαστε να είναι γερός και να μπορέσει να προσφέρει αυτά που αναμένουμε όλοι μας, από αυτόν.”

APOLLON LARISSA FC 1930Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Λαρισαίου κεντρικού αμυντικού…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Dienstag, 6. Oktober 2020

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Θοδωρή Λουκά.

Ο Θοδωρής ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες των Μετεώρων (Γ’ Εθνική) την απελθούσα αγωνιστική περίοδο και μάλιστα έχοντας χάσει ελάχιστα παιχνίδια.

Στην αρχή του περσινού πρωταθλήματος ο πολυτάλαντος Λουκάς αγωνίζονταν ως στόπερ, ενώ στην πορεία χρησιμοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Θοδωρής Λουκάς αρχικά αγωνίστηκε στην Κ-17 όπως και στην Κ-20 της ΑΕΚ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.

Το 2018 δόθηκε από την λαρισινή ομάδα δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας και στη συνέχεια στον Αλμυρό, για να αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Λουκάς που είναι γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 1999 (21 ετών) είναι πλέον πανέτοιμος να συμβάλει στα μέγιστα για να βοηθήσει τον αγαπημένο του Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος κάτι που το ευχόμαστε ολόψυχα.

Θοδωρή καλωσόρισε και πάλι στο “σπίτι” σου.”

APOLLON LARISSA FC 1930Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Θοδωρή Λουκά.Ο Θοδωρής ήταν ένας από τους…

Gepostet von Απόλλων Λάρισας am Dienstag, 6. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected