Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλήτρια στο Μάλμε η Μάρθα Ματούλα! (pics+vids)

Η Μάρθα Ματούλα είχε ένα εξαιρετικό τουρνουά στο TP/Gardell Open που έγινε στο Μάλμε της Σουηδίας, για να κατακτήσει τον τίτλο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, το σουηδικό τουρνουά, που έγινε στο Fair Play Tennis Klubb του Μάλμε, έδωσε την ευκαιρία σε ντόπιους και όχι μόνο παίκτες να δώσουν μερικούς αγώνες σε πολύ υψηλό επίπεδο, αφού συμμετείχαν αρκετοί επαγγελματίες παίκτες και παίκτριες. Το τουρνουά είχε επίσης χρηματικά έπαθλα για τους συμμετέχοντες, κοντά στα 1.000 ευρώ.

Στο γυναικείο ταμπλό, ξεχώρισε η Ελληνίδα Μάρθα Ματούλα, η οποία κέρδισε τους 4 από τους 5 αγώνες που έδωσε συνολικά και έφτασε μέχρι τον τίτλο.

Στη φάση των ομίλων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η Ματούλα είχε δυο νίκες και μια ήττα. Κέρδισε την Edit Cosmo με 4-3, 4-3 και την Tilda Larsson με 4-2, 2-4, 4-3 (2), ενώ ηττήθηκε από την Hannah Viller Moeller με 4-2, 4-1, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου.

Παρόλα αυτά, στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, έκανε δυο νίκες και κατέλαβε την 1η θέση του τουρνουά. Στα ημιτελικά επικράτησε της 20χρονης Δανής, Sofia Nami Samavati, Νο.988 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 4-1, 4-2.

Στον τελικό κέρδισε τη Marina Yudanov, μια πολύ έμπειρη 30 ετών παίκτρια από τη Σουηδία που βρίσκεται στο Νο.528 της παγκόσμιας κατάταξη της WTA και στο Νο.35 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF, με 4-0, 4-3 (5).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected