Εθνικές Ομάδες

Λάζαρος Ρότα: Από την αφάνεια στο ντεμπούτο με την Εθνική (vids)

Ο Λάζαρος Ρότα έκανε ντεμπούτο με την Εθνική, υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αλλά δεν επέτρεψε στον εαυτό του μία ατυχία να του “χαλάσει” την στιγμή.

Ηφράση “κάθε αρχή και δύσκολη” είναι κοινότοπη και πολυφορεμένη, αλλά μπορεί να περιγράψει σε απόλυτο βαθμό το ντεμπούτο του Λάζαρου Ρότα με τη φανέλα της Εθνικής.

Ο 23χρονος δεξιός μπακ πέρασε ως αλλαγή στο 69′ της αναμέτρησης με τη Μολδαβία και 18 λεπτά αργότερα υπέπεσε σε πέναλτι για τράβηγμα του αντιπάλου του, μέσα στη μεγάλη περιοχή. Μπορεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να απέκρουσε το πέναλτι, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ρότα θα θυμάμαι μία ζωή την παρθενική εμφάνιση με τη γαλανόλευκη.

“Χρωστάω μία μεγάλη χάρη στον Βλαχοδήμο. Μιλήσαμε και στα αποδυτήρια. Μου είπε ‘μου χρωστάς μία μεγάλη χάρη τώρα’. Γίνονται, όμως, αυτά. Ήταν μια ατυχία για μένα, προχωράμε”, σχολίασε στην εκπομπή του OPEN TV μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας πως δεν θα επιτρέψει σε μία ατυχία να του χαλάσει την ιδιαίτερη βραδιά. Ειδικά από την στιγμή που το λάθος του δεν κόστισε στην Εθνική.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που μου έδωσαν την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το φαντάζεστε. Δεν μπορώ να το περιγράψω”, συμπλήρωσε για το ντεμπούτο του. Κι η αλήθεια είναι, επίσης, ότι κανείς δεν φανταζόταν τον περασμένο Αύγουστο πως το όνομα του Λάζαρου Ρότα θα βρίσκεται μεταξύ των “εκλεκτών” του Φαν Σιπ για τις αναμετρήσεις της Εθνικής στο Nations League.

περισσότερα στο Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected