Κατηγορίες
Διάφορα

Μετά από 25 χρόνια παίζοντας τους ίδιους αριθμούς στο Λόττο, ήρθε η δικαίωση!

Μια μεγάλη οικογένεια στο Co Kilkenny της Ιρλανδίας έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη νικήτρια Λόττο της Ιρλανδίας αφού κέρδισε τζάκποτ περίπου 5,4 εκατομμυρίων ευρώ στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η οικογένεια, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει τη νίκη της ιδιωτική, διεκδίκησε το βραβείο της μέσω μιας εγκεκριμένης διαδικασίας ταχυδρομικών αξιώσεων που έχει εισαχθεί από την Εθνική Λοταρία λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Ο πατέρας του Kilkenny, ο οποίος είναι επικεφαλής του συνδικάτου Lotto της οικογένειάς του, συνειδητοποίησε ότι είχαν κερδίσει όταν είδε τους νικητήριους αριθμούς σε μια εφημερίδα. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου.

«Παίζουμε τους ίδιους ίδιους αριθμούς Lotto για πάνω από 25 χρόνια, ώστε να μπορώ να τους εντοπίσω από ένα μίλι μακριά. Ήμουν στην ουρά στο κατάστημα όταν τους είδα από τη γωνία του ματιού μου στην κορυφή μιας από τις εφημερίδες », είπε.

«Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή, αμέσως ήξερα ότι είχαμε κερδίσει πάνω από πέντε εκατομμύρια χωρίς καν να χρειαστεί να ελέγξω το δελτίο»

Ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι για να πει στην οικογένειά του, η οποία νόμιζε ότι είχε άσχημα νέα.

«Όποιος έπαιξε ποτέ το Λόττο θα φανταζόταν για την πρώτη φορά που σπάζεις τα νέα για μια μεγάλη νίκη στην οικογένειά σου και ειλικρινά ήταν όλα όπως φαντάστηκα ότι θα ήταν», εξήγησε.

«Όταν πέρασα από την πόρτα στο σπίτι, τους είπα ότι είχα κάτι σημαντικό να τους πω και από την εμφάνιση στα πρόσωπά τους, ήξερα ότι περίμενα κάποια κακά νέα.

Πρόσθεσε: «Μόλις το διαπιστώσαμε, ειλικρινά πέσαμε στο πάτωμα γελώντας και από τότε δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε. Πραγματικά αλλάζει τη ζωή για όλους μας και θα απολαμβάνουμε απολύτως κάθε δεκάρα αυτής της νίκης ως οικογένεια. ”

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο κατάστημα Gala της DeLoughry στα περίχωρα της πόλης Kilkenny την ημέρα της κλήρωσης, καθιστώντας το το 25ο τζάκποτ Lotto που κέρδισε στο Kilkenny από την έναρξη του παιχνιδιού Lotto το 1988, συνολικού ποσού άνω των 34,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από δύο εβδομάδες εορτασμών, η οικογένεια Κιλκέννι είπε ότι θα χτυπήσει και θα αρχίσει να κάνει σοβαρά σχέδια για να αξιοποιήσει στο έπακρο την νέα τους περιουσία, ιδίως ενόψει της οικονομικής δυσκολίας της πανδημίας.

«Είχαμε πάνω από δύο εβδομάδες για να χαρούμε, αλλά τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε πραγματικά σχέδια για τα κέρδη μας τώρα που έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας», είπε ο άντρας.

«Δεν θα κάνουμε ανόητες σπατάλες με καινούργια αυτοκίνητα ή κάτι τέτοιο, αλλά το μόνο που περιμένουμε όλοι είναι να επισκεφθούμε τις τράπεζες για να πληρώσουμε τα στεγαστικά μας δάνεια. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο συναίσθημα από αυτό. ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected