Basket

Σπουδαίο “διπλό” του Προμηθέα, έσπασε το ρόδι για φέτος!

Ο Προμηθέας πέρασε από την έδρα της Μπουρσασπόρ με 93-84, έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Ίαν Μίλερ, με τους Πατρινούς να φτάνουν στην πρώτη τους νίκη στην φετινή διοργάνωση του EuroCup!

Το… ρόδι επιτέλους έσπασε για τον Προμηθέα, καθώς οι Πατρινοί πέρασαν από την έδρα της Μπουρσασπορ με 93-84 και κατέκτησαν την πρώτη τους νίκη στο EuroCup, μετά από 2 σερί ήττες.

Όπως αναφέρει το eurohoops, οι Πατρινοί, μετά το κακό τους ξεκίνημα στο ματς, βρήκαν λύσεις και έφτασαν ακόμα και σε διψήφιες διαφορές στην τρίτη περίοδο, ενώ στο τέλος, με τον Ίαν Μίλερ να δίνει λύσεις, άντεξαν στην τουρκική αντεπίθεση και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, που τους ανεβάζει στο 1-2 μετά από 3 αγωνιστικές.

Παρά το κακό του ξεκίνημα, όπου βρέθηκε πίσω με 19-8 (5’), ο Προμηθέας βρήκε στη συνέχεια ρυθμό, βελτίωσε την άμυνά του και με ένα απίθανο σερί 16-0 έκλεισε προηγούμενος το πρώτο δεκάλεπτο με 25-26.

Η Μπουρσασπόρ βρήκε λύσεις και μετά από περίπου 3’ λεπτά βρήκε ξανά σκορ, με το ματς να γίνεται ντέρμπι! Το προβάδισμα άλλαζε διαρκώς χέρια, όμως ο Προμηθέας έδειξε χαρακτήρα στο τέλος και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 43-46.

Ένα μεγάλο τρίποντο του Μίλερ έκανε το σκορ 45-56 (25’), με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να παίζει εξαιρετική άμυνα και να κρατάει τα ηνία με άνεση. Έτσι το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε τους Πατρινούς μπροστά με 59-68.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την ύστατη προσπάθεια, φέρνοντας το ματς σε διαφορά τριπόντου (72-75, 35’), όμως ο Μίλερ ήταν και πάλι εκεί για την ομάδα του, φέρνοντάς την στο +8 (74-82, 38’). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι ο Προμηθέας έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 84-93.

Δεκάλεπτα: 25-26, 43-46, 59-68, 84-93.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected