Κατηγορίες
Basket

Τελικά αναβολή στο Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Περίπου δύο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα της Βιλερμπάν με τον Παναθηναϊκό η EuroLeague γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στη γαλλική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω του COVID-19».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση της EuroLeague με τις περισσότερες πιθανότητες να θέλουν την ελληνική ομάδα νικήτρια άνευ αγώνα. Ωστόσο προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο πέρα από τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Η αιτία της αναβολής ήταν το γεγονός ότι ακόμα δύο παίκτες των Γάλλων ανέβασαν πυρετό.

Η ανακοίνωση της Βιλερμπάν αναφέρει:

«Δύο νέοι παίκτες της Βιλερμπάν παρουσίασαν συμπτώματα με πυρετό σήμερα. Καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να διαθέσει τον ελάχιστο αριθμό των απαιτούμενων παικτών που χρειάζεται για να γίνει ένας αγώνας της EuroLeague, ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να διεξαχθεί.

Περισσότερα τεστ θα γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Βιλερμπάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected