Διάφορα

Οι ποινές σε Ρουπακιά και μέλη της Χρυσής Αυγής

Η πρόεδρος της Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Μαρία Λεπενιώτη ανακοίνωσε τις ποινές για τα επτά διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στην πολύκροτη δίκη που φτάνει στο τέλος της ύστερα από 5,5 χρόνια.

Αρχικά η Εδρα ανακοίνωσε την ποινή στον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και σε 10ετή φυλάκιση για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Γιώργος Πατέλης καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ (8) ετών για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και σε εξαετή (6) κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα πρώην και νυν στελέχη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια, όπως είχε προτείνει η εισαγγελέας. Ο Ματθαιόπουλος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια. Οι Ηλιόπουλος και Κούζηλος κάθειρξη 7 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Οι Ζησιμόπουλος, Γρέγος, Ζαρούλια και Κουκούτσης καταδικάζονται σε ποινή κάθειρξης 6 ετών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected