Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
Αθλήματα

Δύο αναβολές στα πρωταθλήματα χάντμπολ λόγω του lockdown στην Κοζάνη

Με την Κοζάνη να έχει μπει σε επίπεδο συναγερμού 4, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19, θα αναβληθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες Εθνικός-Κοζάνης-Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, αλλά και ΑΟ Κοζάνης-ΧΑΝΘ για την Α2 Ανδρών, με την επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία να αναμένεται σύντομα.

Στην πόλη έχουν επιβληθεί νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα 16/10 ως τις 29/10, οπότε θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση με βάση τα νέα επιδημιολογικά στοιχεία. Μεταξύ άλλων έχει απαγορευτεί η ομαδική άθληση και κατά συνέπεια οι ομαδικές προπονήσεις.

Στο e-handball μίλησε ο διοικητικός παράγοντας του Εθνικού Κοζάνης, Ευάγγελος Παππάς.

«Είμαστε σε κατάσταση lockdown. Έπειτα από προφορική συζήτηση με την Ομοσπονδία, θα αναβληθούν οι αγώνες. Περιμένουμε και την επίσημη απόφαση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν ούτε αγώνες, ούτε προπονήσεις. Επιπλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί η ομάδα εκτός νομού για να δώσει αγώνες. Εμείς έχουμε διακόψει από χθες τις προπονήσεις σε όλα τα τμήματα. Περιμένουμε την ενημέρωση για τις νέες οδηγίες από τις 29 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην Κοζάνη».

Ο Εθνικός Κοζάνης γνωστοποίησε την αναβολή και με ανακοίνωση.

“Το Δ. Σ. του συλλόγου ανακοινώνει, μετά τα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων για 2 εβδομάδες, στις 29/10/2020 θα υπάρξει καινούρια ανακοίνωση!Ο αγώνας στην Α1 γυναικών αναβάλλεται με απόφαση της ΟΧΕ! Καλή δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P