Κατηγορίες
Basket

Έδωσε τη μάχη του ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη, “προδόθηκε” από τα λάθη στην παράταση (vids)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε υπερπροσπάθεια στην Βαρκελώνη, και σε μια κατάθεση στο παρκέ, κατάφερε να φτάσει στα όρια της την Μπαρτσελόνα, και να προδοθεί ουσιαστικά από τις δυνάμεις του στην παράταση, φεύγοντας ηττημένος με 97-89.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν ουσιαστικά χωρίς βασικό πόιντ γκαρντ στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα, καθώς ο Σάικς μετά από σχεδόν 10 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας αποσύρθηκε έχοντας υποστεί κάκωση στην φτέρνα, ενώ 5 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι έχασε και με πέντε φάουλ τον Παπαπέτρου. Και οι γηπεδούχοι είχαν τις απουσίες της, με τους Μίροτιτς και Κλαβέρ να είναι εκτός, ενώ στο 9′ αποχώρησε με τραυματισμό και ο Αμπρίνες (γύρισε τον αστράγαλο του).

Ο Κασελάκης με 3/3 βολές στα 7” έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (75-75), αλλά οι Καταλανοί έχοντας περισσότερες λύσεις, και μια «καυτή» περιφέρεια, πέτυχαν 22 πόντους, και έφτασαν στην αγχωτική νίκη.

Ο Ντίνος Μήτογλου, στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην Euroleague, ο Μάρκους Φόστερ και ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού. Κάποιες εκλάμψεις (και κάποιες υπερβολές) είχε ο Νέντοβιτς. Με πολλά λάθος σφυρίγματα η διαιτησία και η ελληνική ομάδα δικαιούται να έχει παράπονα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected