Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
Διάφορα

Βήματα μπροστά το Καστελλόριζο : Μετά το σύγχρονο οδοντιατρείο, το νησί παρέλαβε γυναικολογικό θάλαμο και αιματολογικό μηχάνημα (photos)

Για ακόμη μία φορά, οι Ακρίτες του Καστελλόριζου αποδεικνύουν περίτρανα πως δουλεύουν καθημερινά για να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να εκσυχρονίσουν τα μέσα, που για κάποιες άλλες περιοχές, είναι ο κανόνας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Αντιδήμαρχος Μεγίστης, Νικόλαος Ασβέστης δημοσίευσε φωτογραφία από το ιατρείο της περιοχής, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς βεβαίως να έχει καλύψει πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων του πανέμορφου νησιού.

Ο κ. Ασβέστης επισημαίνει πως : “Μετά τον εκσυγχρονισμό του οδοντιατρείου Μεγίστης, το οποίο καλύπτεται με μετακινούμενους ιατρούς, σειρά πήρε ο γυναικολογικός θάλαμος ώστε να γίνονται και “Test Pap”. Επίσης κατέφθασε στο νησί αιματολογικό μηχάνημα 18 παραμέτρων για γενικές εξετάσεις αίματος. Πλέον, οι κάτοικοι του νησιού δεν θα χρειάζεται να μεταβούν στη Ρόδο για μία απλή εξέταση αίματος!

Ταυτόχρονα τονίζει πως “Επιτακτική ανάγκη για το νησί είναι η παρουσία Ιατρού Γενικής Ιατρικής, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μεν επί μία 8ετία, ωστόσο εργαζόταν στο “Αττικό”. Εδώ και ένα χρόνο, η θέση αποδεσμεύτηκε και οι κάτοικοι ευελπιστούν κάποια στιγμή να καλυφθεί με ιατρό ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί”.

Δείτε το σχετικό post και φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P