Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς Ολυμπιακού και Άρη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο, την ώρα που ο πρωτοπόρος Άρης στα Γιάννενα ψάχνει άλλη μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. 

Η Super League επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το “Barok” Coffee-Bar στη Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους θαμώνες του!

Στα Γιάννενα και όχι στην Θεσσαλονίκη ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «κίτρινοι» πέτυχασν σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, μια νίκη που τους διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας μόνους πρώτους. Στο διάστημα της διακοπής ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο στις αδυναμίες της ομάδας. Μέσα οι Σίλβα και Κάτσε, εκτός ο Μπεναλουάν. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί της ΑΕΛ και μπόρεσε με απόλυτη ηρεμία να δουλέψει στην διακοπή σε μια προσπάθεια να ενσωματώσει τα τόσα πολλά νέα πρόσωπα. Νέο απόκτημα της ομάδας ο Κιτοκο, χωρίς τα πιο πρόσφατα αποκτήματα η αποστολή του Γιώργου Παράσχου.

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις τους στο Champions League κόντρα στην Μαρσέιγ και θέλουν να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι, ενώ η γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Γιάννενα δεν τους δίνει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Στην αποστολή Πέπε και Μπρούμα, ενώ επιστρέφει ο Μασούρας. Ο Ατρόμητος σημείωσε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και πάει χωρίς άγχος στην έδρα του Ολυμπιακού να κάνει το παιχνίδι του. Οι Περιστεριώτες ολοκληρώνουν ένα δύσκολο πρόγραμμα με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό με την βαθμολογική τους συγκομιδή να είναι ικανοποιητική. Στα αγωνιστικά ο Νταμιρ Κάναντι υπολογίζει τους Γκαλβάο και Μάτιτς, ενώ εκτός έμειναν οι Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης.

Σάββατο (17/10)
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Άρης – Απόλλων Σμύρνης (18:15)
Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected