Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελά” κέφια Λεβαντόφσκι-Μίλερ και…1-4! (vid)

Χωρίς να φορτσάρει και με Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρουν δις αμφότεροι, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με άνεση από το Μπίλεφελντ και έκανε… ζέσταμα για την πρεμιέρα του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 4 HD).

Είναι τέτοια η κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου, ειδικά εντός γερμανικών συνόρων, που δεν χρειάζεται να φορτσάρει για να περάσει με άνεση από την έδρα μιας μικρομεσαίας ομάδας όπως η νεοφώτιστη Αρμίνια Μπίλεφελντ (4-1).

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ομάδα του Χάνζι Φλικ σημείωσε την τρίτη νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές, με οδηγούς τους Τόμας Μίλερ (8′, 51′) και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (26′, 45′), οι οποίοι σκόραραν δις έκαστος, μετουσιώνοντας την κυριαρχία των Βαυαρών.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Ιάπωνα Ρίτσου Ντοάν (59′), με την Μπάγερν να τελειώνει το ματς με δέκα, λόγω αποβολής του Κορεντέν Τολισό (76′).

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στο -1 από την πρωτοπόρο Λειψία, ανέβηκε η Μπάγερν, η οποία έκανε ένα καλό… ζέσταμα ενόψει της πρεμιέρας της στο Champions League, υποδεχόμενη την Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 4 HD).

Συνθέσεις

Αρμίνια Μπίλεφελντ (Ούβε Νόιχαους): Ορτέγα, Ντε Μεδίνα (83′ Μπέρεντ), Πίπερ, Φαν ντερ Χόορν, Λουκόκι, Κούντσε (70′ Σίπλοκ), Πριτλ, Ντοάν (90′ Ζόιφερτ), Χαρτέλ (90′ Έντμουντσον), Γκεμπάουερ (70′ Γιαμπό), Κλος.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Αλάμπα, Ερναντές (90′ Ντέιβις), Τολισό, Γκορέτσκα (65′ Χάβι Μαρτίνεθ), Γκνάμπρι (65′ Ντάγκλας Κόστα), Μίλερ, Κομάν (86′ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι (86′ Σούπο Μοτίνγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected