Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομερή εμφάνιση από τη Νάπολι, “έριξε” τέσσερα στην αγνώριστη Αταλάντα (vid)

Εκπληκτική εμφάνιση από τη Νάπολι του Κώστα Μανωλά, που επικράτησε στο «Σαν Πάολο» με 4-1 της Αταλάντα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Serie A.

Το πρώτο 45λεπτο του αγώνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο για τους «παρτενοπέι». Στο 23ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τη σέντρα του Ντι Λορέντζο από τα δεξιά και το πλασέ του Λοσάνο στο κενό τέρμα. Στο 27′ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Λοσάνο με πολύ καλό πλασέ έγραψε το 2-0. Στη συμπλήρωση του ημιώρου, ο Πολιτάνο έκανε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή για το 3-0 ενώ το τέταρτο γκολ των Ναπολιτάνων πέτυχε ο Οσιμέν με πλασέ έξω από την περιοχή σε μια φάση που ο Σπορτιέλο έχει μεγάλη ευθύνη.

Η αγνώριστη Αταλάντα έδειξε κάποια σημεία αντίδρασης μόνο στο δεύτερο 45λεπτο, όπου πέτυχε ένα γκολ με τον Σαμ Λάρεμς (69′). Βασικός για τους Μπεργκαμάσκι, αλλά εμφανώς εκτός ρυθμού, ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς, ύστερα από τρίμηνη απουσία λόγω προσωπικού προβλήματος.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία έχει τιμωρηθεί και με αφαίρεση ενός βαθμού, ανέβηκε στο -1 από την κορυφή, την οποία μοιράζονται προς το παρόν Μίλαν και Αταλάντα, με την ομάδα του Μπέργκαμο να χάνει τους πρώτους τρεις βαθμούς, ύστερα από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Συνθέσεις

Νάπολι (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Φαμπιάν Ρουίθ (83′ Ντέμε), Μπακαγιόκο (75′ Μαλκουΐτ), Πολιτάνο (60′ Γκουλάμ), Μέρτενς (75′ Λομπότκα), Λοσάνο, Οσιμέν (82′ Πετάνια).

Αταλάντα (Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο (46′ Τζίμσιτι), Ντεπάολι, Ντε Ρουν, Πάσαλιτς, Γκόσενς (81′ Μουριέλ), Ίλιτσιτς (63′ Μαλινόφσκι), Γκόμες (55′ Λάμερς), Ζαπάτα (46′ Μοχίκα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected