Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Αντέγραψε” τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε με τη σειρά της λίγο πριν το “Classico”! (vid)

Μετά τη Ρεάλ, που ηττήθηκε λίγο πριν από τη Κάντιθ, σειρά πήρε η Μπαρτσελόνα που λίγο πριν το “Classico” έχασε από τη σκληροτράχηλη Χετάφε.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν απογοητευτικοί, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού και ηττήθηκαν εντελώς δίκαια με 1-0 από την αλύγιστη Χετάφε που έφτασε στην κορυφή με 10 βαθμούς την Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι πήραν το τρίποντο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι – στο οποίο υπέπεσε ο Φρένκι ντε Γιονγκ σε άτσαλα μαρκάρισμα πάνω στον Τζενέ Ντακονάμ – στο 56ο λεπτό με τον Χάιμε Μάτα.

Οι “αθουλόνες” έφτασαν τους δέκα βαθμούς και έπιασαν στην κορυφή της ισπανικής Liga τις Ρεάλ, Κάντιθ – οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν νωρίτερα τους Μαδριλένους στο Αλφρέδο ντι Στέφανο – και Γρανάδα (αντίπαλος ΠΑΟΚ στο Europa League).

Οι μπλαουγκράνα (για την ακρίβεια φορούσαν την εμφάνιση με ρόζ φανέλα, μαύρο σορτς και πράσινη κάλτσα) ήταν σε πάρα πολύ κακό βράδυ.

Είχαν δύο δοκάρια – το πρώτο από τον Μέσι, το δεύτερο από τον Ντακονάμ που γλύτωσε το αυτογκόλ – αλλά λίγα πράγματα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν ανακάτεψε την τράπουλα, ξεκίνησε βασικούς τους Πέδρι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, έβαλε μέσα και Πουτζ, Φάτι, αλλά μηδέν εις το πηλίκον.

Συνθέσεις

ΧΕΤΑΦΕ (Χοσέ Μπορδαλάς): Σορία, Σουάρεθ, Ντακονάμ, Καμπάκο, Ολιβέρα, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς (90+5′ Καρπιντέρο), Νιόμ, Κουκουρέγια, Ερνάντες (89′ Τιμόρ), Μάτα (71′ Ουνάλ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Σέρτζι Ρομπέρτο (87′ Πούιγκ), Πικέ, Λανκλέ, Ντεστ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (80′ Μπρεϊθγουέιτ), Γκριεζμάν (80′ Τρινκάο), Πέδρι (62′ Κουτίνιο), Ντεμπελέ (62′ Φατί), Μέσι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected