Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ανατροπή της Αλάνια κόντρα τη Γαλατά, με τους τρεις Έλληνες βασικούς! (vid)

Απίθανα πράγματα κάνει η Αλάνιασπορ στην Τουρκία!

Η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της Γαλατασαράι, έφτασε στην ανατροπή στο 96′ και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την εξαιρετική της περσινή πορεία που την έφερε στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, η Αλάνιασπορ συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει. Με τους Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα στην ενδεκάδα, η ομάδα του Τσαγκντάς Ατάν πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 στην έδρα της Γαλατασαράι για την πέμπτη αγωνιστική, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πλέον, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, η Αλάνιασπορ βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, δύο παραπάνω από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, την ώρα που η περσινή πρωταθλήτρια Μπασάκσεχιρ, είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς.

Η Γαλατά προηγήθηκε με πέναλτι του Φαλκάο στο 34′ αλλά αλλά εννιά λεπτά μετά ο Μπαμπακάρ έκανε το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πολύ χειρότερα όταν στο 45′ αποβλήθηκε ο Ετέμπο με δεύτερη κίτρινη.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αλάνιασπορ που κυριαρχούσε στο γήπεδο, έφτασε και σε δεύτερο γκολ πραγματοποιώντας τη μεγάλη ανατροπή. Ο Κουτλού έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Ντάβιντσον έβαλε το πόδι αλλάζοντας πορεία στην μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected