Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αλεξάνδρειας σε δεύτερο δοκιμαστικό του ΠΑΟΚ

Δύο παίκτες του Αστέρα Αλεξάνδρειας θα δοκιμαστούν για δεύτερη φορά από τον ΠΑΟΚ.

Οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Δικεφάλου επέλεξαν τους Παναγιώτη Δελιόπουλο και Δημήτρη Κίτσα, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα δοκιμαστικά.

Αναλυτικά :

“Η παραγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων συνεχίζεται στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Μετά από είκοσι ένα χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, παρουσία που ξεφυγε από τα όρια του νομού Ημαθίας, τροφοδοτώντας τα επαγγελματικά ελληνικά πρωταθλήματα, με παίκτες που διακρίνονται για την αξία τους, αλλά και το ήθος τους, η ποδοσφαιρική ακαδημία δείχνει για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Δύο ποδοσφαιριστές της Κ14 και Κ16, ο Κίτσας Δημήτρης και ο Δελιόπουλος Παναγιώτης πήραν μέρος σε δοκιμαστικά του ΠΑΟΚ, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του Δικεφάλου του Βορρά, να ζητήσουν να ξαναδούν τους δύο ποδοσφαιριστές και σε άλλο δοκιμαστικό.

Η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας, συνεχίζει να εργάζεται με βάση το επαγγελματικό πλάνο που έχει θέσει από την αρχή της δημιουργίας της και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, συνεργάζεται με υπεύθυνους ακαδημιών των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων.

Σκοπός η ανάδειξη και αξιοποίηση ταλέντων.”

Η παραγωγή ποδοσφαιρικών ταλέντων συνεχίζεται στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.Μετά από είκοσι ένα χρόνια συνεχούς…

Gepostet von Αστέρας Αλεξάνδρειας am Dienstag, 20. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected