Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ απόψε στο Cafe στο 90′!

Από το… σπίτι του, απέναντι στη Μαρσέιγ, κάτω από τη «σκιά» του κορωνοϊού, αρχίζει απόψε ο Ολυμπιακός την 20ή διαδρομή του στους ομίλους του Champions League της δόξας και του χρήματος.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες φιλοξενούν στις 22:00 τους Μασσαλούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο να κάνουν «ποδαρικό» με το δεξί στη διοργάνωση.

Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά την οποία μπορούν να απολαύσουν οι θαμώνες του “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας!

Το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς εντέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακάλεσε την απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα ποδοσφαίρου.

Αναμφίβολα η Μάντσεστερ Σίτι είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ωστόσο για τη δεύτερη τα πάντα είναι ανοιχτά, με την ομάδα του Μαρτίνς να είναι αποφασισμένη να παλέψει για την κατάκτησή της μαζί με την Πόρτο και τη Μαρσέιγ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλησε να αποκαλύψει τα χαρτιά του για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην γαλλική ομάδα και θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή, αφού πρώτα βγουν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected