Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες διαιτητές σε Έδεσσα, Γιαννιτσά και Γύθειο. Όλοι οι ορισμοί της Κυριακής 25/10 στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων της Γ Εθνικής που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 24-25/10.

Στην Έδεσσα και στην αναμέτρηση του Εδεσσαϊκού με την Αναγέννηση Πλαγιάς (25/10, 15.00) η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητή τον Λουκά Ρηγόπουλο από την Ημαθία, με βοηθούς τον Απόστολο Μπογιατζόγλου από την ίδια Ένωση και τον Βασίλη Καλινιώτη από την ΕΠΣ Σάμου, αλλά κάτοικος Ημαθίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα στο ματς της Αναγέννησης με τον Μακεδονικό, διαιτητική τριπλέτα θα είναι οι Γιώργος Μελτζανίδης, Θανάσης Παπαδάκης και Θανάσης Νησελίτης από την ΕΠΣ Ημαθίας, παρατηρητή τον Γρηγόρη Λέφα από την Πιερία.

Τέλος στη Λακωνία και στο ματς του Πανγυθεατικού με τον Ερμή Μελιγούς (7ος όμιλος), πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου από την Ημαθία.

Όσον αφορά τα ματς των ομάδων της Ημαθίας, στο Νίκη Αγκαθιάς-ΠΑΟ Κουφαλίων διαιτητής θα είναι ο Απόστολος (Πέλλας) και στο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Αγροτικός Αστέρας ο Τζάμος (Καστοριάς).

Αναλυτικά οι ορισμοί ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected