Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, το…νοσοκομείο της Σαχτάρ κέρδισε τη Ρεάλ! (vid)

Καταπληκτικό ματς στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» της Μαδρίτης, με τη Σαχτάρ να παίρνει το… στέμμα της Ρεάλ επικρατώντας 3-2!

Τα νιάτα και το ταλέντο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έκαναν… σμπαράλια τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο μέσα στην έδρα της, με την ομάδα του Ζιντάν να βγάζει χαρακτήρα αλλά χωρίς να είναι αρκετό στο δεύτερο μέρος! Οι Ουκρανοί με ενδεκάδα στην οποία υπήρχαν 8 παίκτες από 23ων ετών και κάτω, πήραν αυτοί το στέμμα της «βασίλισσας», το φόρεσαν και πραγματοποίησαν εκπληκτικό ντεμπούτο στο φετινό Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε αντίδραση στο δεύτερο μέρος, όμως το εις βάρος της 0-3 το έφτασε μέχρι το 2-3 ξεκινώντας με το… αριστερό στη διοργάνωση!

Όπως αναφέρει το onsports, η ομάδα του Λουίς Κάστρο πήρε… φωτιά προς το τέλος του πρώτου μέρους. Για την ακρίβεια αρχίζοντας λίγο πριν το ημίωρο. Στο 29’ ο Κομιένκο από αριστερά έκανε εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στο κατάλληλο σημείο στον Τετέ, με τον εξαιρετικό Βραζιλιάνο να μη λαθεύει από πλεονεκτική θέση ανοίγοντας το σκορ!

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά, ο Τετέ έκανε το σουτ με τον Κουρτουά να διώχνει προς στιγμή, αλλά ο Ντετίνιο ήταν έτοιμος να… πάρει το ριμπάουντ. Στην προσπάθειά του να διώξει τον κίνδυνο, ο Βαράν με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν!

Σα να μην έφτανε αυτό, η Σαχτάρ βρήκε και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο. Σε μια εξαιρετική κάθετη επίθεσή της, ο Τετέ με διαγώνια θέση πήρε πάρω του τους αμυντικούς, με το τακουνάκι γύρισε στον Σόλομον που δε δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει το 0-3!

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζιντάν «έριξε» στο ματς τον Μπενζεμά θέλοντας να δώσει πνοή στην επίθεσή του. Στο 54’ ήταν ο Λούκα Μόντριτς που έδειξε την κλάση του και πέτυχε ένα γρήγορα γκολ για τη Ρεάλ. Απέναντι σε πολυπρόσωπη άμυνα, πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, με προσποίηση απέφυγε έναν αντίπαλο και έκανε… σουτάρα στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Τούμπαν για το 1-3.

Πέντε λεπτά μετά, ο Γάλλος τεχνικός έκανε τη δεύτερη αλλαγή του. Αντί του Γιόβιτς έβαλε τον Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να χρειάζεται μόλις 10 δεύτερα περίπου για να βάλει γκολ και… φωτιά στο ματς! Με το που μπήκε στο 59’, έκλεψε μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στα δίχτυα για το 2-3.

Η Ρεάλ ανέβασε την πίεσή της για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως η Σαχτάρ κράτησε! Στις καθυστερήσεις, πάντως, οι Μαδριλένοι βρήκαν γκολ με τον Βαλβέρδε. Όμως μετά από εξέταση του VAR, το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Βινίσιους ήταν οφσάιντ.

Έτσι, η ματσάρα στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» ολοκληρώθηκε με τη Σαχτάρ έχοντας έναν εκπληκτικό Τετέ στη σύνθεσή της, να επικρατεί 3-2 της Ρεάλ!

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μεντί, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (70’ Κρος), Ασένσιο, Ροντρίγκο (46’ Μπενζεμά), Γιόβιτς (59’ Βινίσιους).

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Λουίς Κάστρο): Τούμπιν, Ντοντό, Χοτσολάβα, Μποντάρ, Κομιένκο, Μάρλος, Μαϊκόν, Τετέ, Μάρκος Αντόνιο (90+4’ Βγιουνίκ), Σόλομον (90+2’ Βιτάο), Ντεντίνιο (86’ Σουντάκοφ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected