Κατηγορίες
BET

Στοίχημα προγνωστικά: «Καθαρίζουν» από νωρίς τα φαβορί με 1.65 και διπλασιασμό

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/10) περιλαμβάνει δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη ιταλική Σέριε Α, η Ίντερ δοκιμάζεται στη Γένοβα με αντίπαλο την Τζένοα. Λίγο αργότερα στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σάλκε στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος αναλυτικά:

ΤΖΕΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ (19:00)

Η Τζένοα είχε πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο ρόστερ της και πήγε με αρκετές απουσίες στη Βερόνα. Επιθετικά δεν εμφανίστηκε καθόλου απειλητική, αφού από τα πρώτα λεπτά προσέγγισε εντελώς παθητικά το παιχνίδι, ωστόσο χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του κίπερ Περίν, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία με 0-0. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αγωνιστικά δεν έχει πείσει και θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά στη συνέχεια, που θα έχουν επιστρέψει και αρκετοί παίκτες της από κορωνοϊό. Νωρίτερα στη Σέριε Α Ιταλίας, νίκησε με 4-0 εντός έδρας την Κροτόνε, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι στο «Σαν Πάολο», χάνοντας με το βαρύ 6-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Στουράρο, Μπρλεκ (μέσοι) και Μάλες (επιθετικός).

H Ίντερ είχε δύσκολη δοκιμασία την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Μίλαν εντός έδρας, για το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Εκεί, πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα, αφού έχανε με 2-0 από το 16’ και παρότι μείωσε άμεσα με τον Λουκάκου, δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε με 2-1. Την Τετάρτη γκέλαρε κόντρα στην Γκλάντμπαχ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, φέρνοντας εντός έδρας ισοπαλία με 2-2. Πολλά τα αμυντικά λάθη που εμφάνισε, τα οποία της στοίχισαν τους τρεις βαθμούς. Στις καθυστερήσεις γλύτωσε την ήττα μάλιστα, ισοφαρίζοντας με τον Λουκάκου. Μετράει 4 συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ κόντρα στην Τζένοα. Εκτός αποστολής οι Σκρίνιαρ (στόπερ), Γκαλιαρντίνι και Βεσίνο (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ διατηρεί καλή παράδοση απέναντι στην Τζένοα, λογικά θα πάρει τη νίκη με σχετική ευκολία. Το πιθανό διπλό πληρώνει φυσιολογικά χαμηλά, ανεβάζουμε την απόδοση ρισκάροντας με το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό στο 2.00 του Stoiximan.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΑΛΚΕ (19:30)

Την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λάτσιο, στην «πρεμιέρα» της φετινής φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υπέστη η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Παρουσιάστηκε άτονη και δίχως όρεξη να διεκδικήσει κάτι θετικό. Δεν έχει σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, εναλλάσσεται μεταξύ νίκης και ήττας. Δεν υπάρχει ισοπαλία στις εννέα τελευταίες της αναμετρήσεις. Τουλάχιστον τρία τέρματα έχουν σημειωθεί στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Μόλις τρία τα θετικά αποτελέσματα που έχει στα οχτώ προηγούμενα ματς της. Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσαν (μέσος). Τραυματίες οι Ζαγκαντού (αμυντικός), Σμέλτσερ (μπακ) και Σουλτζ (μπακ).

Βάσει της εικόνας και των αποτελεσμάτων που έχει η Σάλκε όλους αυτούς τους μήνες, η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, μπορεί να θεωρηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Όλες οι νίκες που μετρά στα τελευταία 28 παιχνίδια της, έχουν προέλθει σε φιλικά. Τον Γενάρη του 2020 χρονολογείται το πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι που έχει κερδίσει! Περισσότερα από δύο γκολ έχουν επιτευχθεί στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις της. Τιμωρημένος ο Καμπάκ (αμυντικός). Στα «πιτς» ο Σερντάρ (μέσος). Αμφίβολοι οι Φέρμαν (τερματοφύλακας) και Ουτ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η Σάλκε, η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται σοβαρή στο πρωτάθλημα και δεν δίνει δικαιώματα. Περιμένουμε από τους Βεστφαλούς να μπουν από την αρχή και να πιέσουν, υπάρχει νόημα να ποντάρουμε στο 1 Ημίχρονο/1 Τελικό με απόδοση 1.65 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected