Διάφορα

Τα κατάφερε ο Έκτορας που μαχαιρώθηκε στη Νίκαια, επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του (audio)

Τα κατάφερε και επέστρεψε στο αφεντικό του ο Έκτορας, ο σκύλος, που στις 13 του μηνός είχε μαχαιρωθεί άσχημα από καθηγητή μέσα στη μέση του δρόμου στη Νίκαια.

Επιβίωσε από τα τραύματα του ο σκύλος που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση αφότου είχε μαχαιρωθεί τόσο βίαια από καθηγητή μέσα στη μέση του δρόμου στη Νίκαια με αποτέλεσμα να τρυπήσει ο πνεύμονας του.

Όπως αναφέρει το reader.gr, μετά από νοσηλεία περίπου 10 ημερών στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ο Έκτορας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σήμερα Σάββατο ήταν προγραμματισμένο να πάρει εξιτήριο.

Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή μιλώντας την Παρασκευή (23/10) στον ΑΡΤ FM, 90.6, ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, μάλιστα όπως είπε όταν ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάματα, περιγράφοντας τη στιγμή ως συγκινητική.

Ακόμα ο κ. Γουρδομιχάλης ανέφερε ότι παρότι το ζώο δεν ήταν τσιπαρισμένο (δεν είχε τοποθετηθεί microchip), κάτι που πρόκειται για παράλειψη, η οποία αντιμετωπίζεται με κάποιο πρόστιμο, αναγνώρισε το αφεντικό.

Συγκεκριμένα είπε ο σκύλος δεν μπορεί να θεωρηθεί αδέσποτος, καθώς μόλις αντίκρισε τον ιδιοκτήτη του, άλλαξε τελείως η συμπεριφορά του, είχε τη συμπεριφορά ενός σκύλου που βλέπει το αφεντικό μετά από πολύ καιρό και όλοι κατάλαβαν ότι δεν είναι αδέσποτος.

Ακόμα είπε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή κατέγραψε και ο γιατρός της βάρδιας ενυπόγραφα, ότι δηλαδή ο σκύλος αναγνώρισε το αφεντικό του και το εκδήλωσε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Ο σκύλος όπως και άλλα ζώα έφυγαν από τα σπίτια τους επειδή φοβήθηκαν εξαιτίας των κεραυνών από την κακοκαιρία που επικρατούσε στις 13 Οκτωβρίου.

Τέλος ο πρόεδρος ΔΙΚΕΠΑΖ κατήγγειλε τους δήμους για τα ελάχιστα χρήματα που δαπανούν για τα αδέσποτα ζώα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε ο κ. Γουρδομιχάλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected