Κατηγορίες
Super League 1

“Ασπρόμαυρο” το ντέρμπι του πρωταθλήματος U19

Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ βρήκε την κατάλληλη επιθετική λύση, ο Παναγιώτου στο 73΄ από κόρνερ του Κωνσταντέλια έκανε τη… διαφορά στο σημερινό ντέρμπι του πρωταθλήματος U19.

Οι Πειραιώτες είχαν προσπάθεια στο δοκάρι στο 58΄ με τον Λιάτσο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Πάμπλο Γκαρσία είχαν σαφώς περισσότερες για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα από το 73ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη, η Κ19 του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 78 (!) παιχνίδια αήττητη, έχοντας κατακτήσει τα τρία προηγούμενα πρωταθλήματα και βάζοντας πλώρη για το τέταρτο, αφού με τη σημερινή της νίκη πέτυχε το 6 στα 6 και έφτασε τους 18 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές, ενώ οι Πειραιώτες γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα μετά από 5 νίκες σε ισάριθμα ματς και έμειναν στους 15 βαθμούς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Τάχατος (77΄ Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54΄ Κουτεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (77΄ Πιπιλιάρης), Πανίδης (64΄ Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Φρέρης, Ντόι, Χριστοφιλόπουλος (82΄ Σαπουντζής), Κατσογιάννης (78΄ Χαϊκάλης), Μαυρουδής, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Λιάτσιος (82΄ Αρσενίδης), Τσέλιος (68΄ Κασέμι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected