Super League 1

“Καθάρισε” ο Μπαράλες για τον Αστέρα, τραυματίστηκε σοβαρά ο Ναμπί

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 73′ (40 γκολ συνολικά στην Τρίπολη), έδωσαν στον Αστέρα νίκη 3άδας επί του ΟΦΗ με σκορ 1-0.

Ο ΟΦΗ, που αμφισβήτησε το πέναλτι, έχασε μέσα στο παιχνίδι Ναμπί, Σαρδινέρο τελειώνοντας το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σελίμοβιτς.

Ο Αστέρας μπήκε… ζεστός στο ματς και μόλις στο 7′ ο Μπόρχα Φερνάντεθ πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ΟΦΗ ήταν πιο επιθετικός από τους γηπεδούχους που απείλησαν μόνο μέσα από μια αντεπίθεση και σατο 37′ χάθηκε και ο Ναμπί που τραυματίστηκε στο γόνατο και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Η έξοδος του Άγγλου αποδιοργάνωσε τον ΟΦΗ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Αστέρα να μην έχει απειλήσει καθόλου σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός με τον Μπαλογιάννη να παίρνει την θέση του στο γήπεδο.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Διαμαντής αστόχησε με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βάτερμαν πρόλαβε τον Σίτο στο 48′, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ουές έκανε ένα σουτ με τον Παπαδόπουλο να απομακρύνει με τα πόδια.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός ανέβαινε, ο Αστέρας γινόταν καλύτερος και ο Τίλικα στο 61′, μετά από τρομερή κούρσα έβγαλε στον Φερνάντεθ αλλά ο Διαμαντής τον σταμάτησε!

Στο 68′ ο Λουίς Φερνάντεθ είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με τον Βάτερμαν όμως να τον νικάει. Τελικά, το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 73′ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, που κέρδισε ο ίδιος από τον Σελίμοβιτς.

Τα πράγματα στη συνέχεια (77′) έγιναν πιο δύσκολα για τον ΟΦΗ, καθότι ο Σελίμοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στο 87′ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Γκαργκαλατζίδης, μετά το τρομερό λάθος της άμυνας δεν νίκησε τον Παπαδόπουλο που έκοψε με τα πόδια εκτός περιοχής και στην συνέχεια ο Γρίβας έστειλε την μπάλα άουτ.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μ Φερνάντεθ (53′ Μουνάφο), Βαλιέντε (69′ Ιγκλέσιας), Σίτο (69′ Ρέτζις), Ριέρα (53′ Λουίς Φερνάντεθ), Τίλικα (90′ Γκόμες), Μπαράλες

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (66′ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (84′ Γκαργκαλατζίδης), Ναμπί (38′ λ.τ. Μπαλογιάννης), Γιάννου (66′ Γρίβας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected