Κατηγορίες
Basket

Πρεμιέρα στο Basketball Champions League για το Περιστέρι

Από τη Λιθουανία ξεκινούν οι φετινές υποχρεώσεις του Περιστερίου για το Basketball Champions League.

Οι «κυανοκίτρινοι» φιλοξενούνται την Τρίτη (27/10, 19:30, μετάδοση από την ΕΡΤ) στο Βίλνιους από τη Ρίτας.

Η ελληνική ομάδα ωστόσο ταξιδεύει στη Λιθουανία με ελλείψεις. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος πέρα από τον Χρήστο Σαλούστρο που δεν έπαιξε ούτε στην πρεμιέρα της Basket League, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος, εκ των συνεργατών του Νίκου Παπανικολόπουλου, έδωσε το στίγμα του για το παιχνίδι της πρεμιέρας. «Εν αναμονή της πρεμιέρας του BCL είμαστε ανυπόμονοι να μπούμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η αγωνιστική» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε πως: «Θα είναι σημαντικό για εμάς να χαμηλώσουμε τον υψηλό ρυθμό τον οποίο αρέσκεται να επιβάλει η Ρίτας και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα μας. Αν και πρόκειται για το δεύτερο μόλις επίσημο παιχνίδι μας, θέλουμε να βρούμε από νωρίς έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και να τον διατηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ε’ Όμιλος – 1η αγωνιστική

27/10: Ρίτας Βίλνιους – Περιστέρι 19:30
28/10: VEF Ρίγα – Στρασμπούρ 19:00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected