Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Με το 1.83 της Τότεναμ και γκολ διπλασιασμού

Από το πρόγραμμα της Δευτέρας (26/10) ξεχωρίζει η 6η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Μπράιτον υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν περιθώρια για άλλες απώλεις. Αργότερα, η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρνλι. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα:

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (19:30)

Η Μπράιτον απέδρασε με βαθμό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με την ισοπαλία 1-1 να την αφήνει απόλυτα ευχαριστημένη. Πίσω στο σκορ με πέναλτι από το 19ο λεπτό, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και τουλάχιστον διέκοψε το σερί των δύο ηττών. Μόλις μία νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ήδη ηττηθεί τρεις φορές. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ σε άλλες τόσες εμφανίστηκε το Over 2.5 Goal. Αποβλήθηκε ο αρχηγός Ντανκ (βασικός αμυντικός) και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας. Λογικά θα ντεμπουτάρει ο έμπειρος Γουέλμπεκ (επιθετικός). Με πιθανότητες επιστροφής ο Πρόπερ (μέσος).

Η Γουέστ Μπρομ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Μπέρνλι, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική. Σταθερά σε κάκιστη κατάσταση το σύνολο του Σλάβεν Μπίλιτς, ακόμα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκη και ο Κροάτης τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση. Μόλις δύο βαθμοί συγκομιδή και απολογισμός: δύο νίκες και τρεις ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκαν με No Goal. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Σαμ Φιλντ (βασικός χαφ). Παραμένει σταθερά εκτός ο Ρόμπσον-Κάνου (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε τραγική κατάσταση, παίζουν σε κάθε παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Ο άσος προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί, αλλά δεν καμία περίπτωση δεν παίζεται με βάση την εικόνα της Μπράιτον. Αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα, επιλογή τα 2-3 γκολ με απόδοση στο Stoiximan.

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ (22:00)

Η Μπέρνλι έφυγε με βαθμό από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, με την ισοπαλία 0-0. Πρώτη φορά που δεν δέχθηκε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και έκανε σεφτέ, ενώ ακόμα δεν έχει νικήσει μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, χρειάζεται άμεσα να υψώσει ανάστημα και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Σε καραντίνα ο Φιλ Μπάρντσλεϊ (αμυντικός). Δύσκολα θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του Μι (αμυντικός), αμφίβολη η συμμετοχή του αμυντικού Έρικ Πίτερς.

Η Τότεναμ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 κόντρα στη Λίντσερ. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από ισοπαλία σοκ, με το εντός έδρας 3-3 απέναντι Γουέστ Χαμ. Προηγήθηκε με τρία τέρματα μέχρι το 16ο λεπτό, προς το τέλος χαλάρωσε και μετά το 82′ έπεσε σε λήθαργο. Αήττητη για εννέα διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε σε επτά παιχνίδια. Ακολουθεί (29/10) η εκτός έδρας αναμέτρηση στο Βέλγιο με αντίπαλο την Αντβέρπ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναμένεται να επαναφέρει τους βασικούς, μετά το ροτέισον στην Ευρώπη. Αμφίβολος ο Ντάιερ (μέσος), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η Μπέρνλι, πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια και χρειάζεται νίκη. Η Τότεναμ είναι το φαβορί, αλλά το διπλό παίζεται στο 1.62 και δεν ικανοποιεί στοιχηματικά. Σε αναζήτηση εναλλακτικών, ποντάρισμα να σκοράρει η Τότεναμ πρώτη δύο γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.83 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected